måndag 3 oktober 2011

en liten rese tidning

En rolig ridning att läsa när.man reser och där man kan få lite inspiration och tips sen har dom mycket nya tränings kläder m.m
Ett bra tidsfördriv samtidigt lär man sig lite mer om just träning men alla har ju sina egna träningsätt. Men det viktigaste e ju att hitta en tränings form man klarar av själv och som man trivs med:)
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 kommentarer:

  1. Får jag inget pris nu när jag har gjort inlägg 50e på frågelådan ?
    Är det för jag är kille som att jag inte får något?

    SvaraRadera
  2. Men för guds skull "Dan" eller vad du nu egentligen heter, lägg ner..sluta kommentera om du inte har ngt vettigt att komma med!!

    Simon ett litet tips, du vet väl att du kan ställa in så att du har möjlighet att godkänna kommentarerna innan dem publiceras..o är det då "inget av intresse", då skippar du att godkänna dem ;)

    Fortsätt blogga på ditt vis, när du vill, hur du vill :D

    SvaraRadera
  3. Hanna vaknat på fel sida eller? Mens som spökar?
    Simon jag ska ge dig ett litet tips´(för att jag är snäll), du vet väl att du kan ställa in så att du har möjlighet att godkänna kommentarerna innan dem publiceras..o är det då "inget av intresse", då skippar du att godkänna dem. Gör så vettja. Då slipper du såna jobbiga små brudar.

    SvaraRadera
  4. Dan, du verkar ju vara en riktigt mogen och skojfrisk gubbe fast med visst handikapp då det gäller läsförståelse. Om du läser mina rader en gång till då kanske polletten trillar ner även för dig!

    //Småbruden på 29år

    SvaraRadera
  5. Ah du är så duktig med träningen, har hostat i över en månad och ont i halsen. Vad tycker du Simon? Dags att börja köra på gymmet igen?

    SvaraRadera
  6. Hanna: tack jag är en skojfrisk medelålders man.
    ja man kan ju undra vem som har läs problem hörredu där ;) Du kanske också börja med och läsa allt nån extra gång.

    SvaraRadera
  7. haha vad du är underbar Dan. Man ska skämta och skoja, synd bara att inte fattar det.

    SvaraRadera
  8. Hejsan Anna o alla underbara mäniskor:)
    Annan ta det lugnt om du känner dig sjuk inge bra alls träna då!! Det hinner du när du blir frisk!! Det ska vara hälsosamt att träna o det e det inte om man e sjuk;)
    Men kör hårt när du e frisk!!
    Och kram på er alla Dan Erik hanna

    SvaraRadera